VakantieBSO? Kunstkids verrijkt uw thema!

geplaatst in: Kunstkids update | 0

Kunstkids op locatie: vanuit uw thema levert Kunstkids workshops op maat!

Kim Quant van BSO De Kersenbende: ‘De workshop was geweldig. Leuke en leerzame materialen. De aankleding was super en het was duidelijk wat er van de kinderen werd verwacht. Ik had niet gedacht dat de kinderen zelf de stempels gingen maken. Dat was een leuke verrassing. De kinderen hebben zich vermaakt en waren trots op hun werken!’

Bij BSO De Kersenbende in Diemen stond de hele herfstvakantie in het teken van ‘Wild’. Op dinsdag gingen twee groepen kinderen aan de slag bij Kunstkids. Met Henri Rousseau als inspiratiebron vroegen we ons af waarom een tijger eigenlijk strepen heeft en hoe en waarom hij zich verstopt?

Een gelaagd kunstwerk kan doormiddel van een opbouw en diverse stappen en technieken. Schetsen, knippen, zelf een stempel maken en patronen stempelen, schilderen met waterverf, compositie en plakken, werken met vliegerpapier, kortom… een uitdagende workshop met prachtige tijgers en blije gezichten als resultaat!