Hallo, mijn naam is Nicole Westerbeek

 

Schilderen en tekenen is mijn passie. Als kind al kon ik helemaal opgaan in het maken, het kijken, het geven van je eigen draai aan de werkelijkheid. Het experiment, een creatief proces aangaan en vooral de verwondering zijn me dierbaar. Zoekend genoot ik van het vak tekenen op het VWO, mijn tijd op de academie voor industriële vormgeving, de vele creatieve cursussen en ook vooral het vak ”Beeldend” op de Pabo.

De afgelopen jaren geef ik workshops aan kinderen en geniet van het proces wat kinderen doormaken. Ik verwonder me elke keer weer over hun fantasie, hun leergierigheid en drive. Super is het om met kinderen kunststromingen te bekijken en ze dan lekker zelf aan de slag te zien gaan!

Zelf schilder ik ook erg graag. De ontwikkeling die ik daarin doormaak deel ik op mijn website www.nicolors.nl Het is mijn ambitie om Kunstkids te laten uitgroeien tot een bedrijf waar zowel kinderen als ook volwassenen (particulier en bedrijfsmatig) terecht kunt voor uitdagende schilder- en tekenworkshops, vooral gericht op eigen experiment en onderzoek. Leuk om jou op deze reis eens te mogen ontmoeten, dus graag tot ziens bij Kunstkids!