Kijk met andere ogen! Nieuwe reeksen dit najaar!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Kijk met andere ogen! Maak je eigen Kunstige Kijk op de wereld bij Kunstkids. Al voor het 5e jaar biedt Kunstkids creatieve workshops aan voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Vanaf donderdag 20 september start er weer een nieuwe reeks Kunstkids bij Brede School Dichterswijk. Dit keer voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Kijk voor het aanbod voor kinderen uit Dichterswijk en Rivierenwijk op: www.bredeschoolutrecht.nl/dichterswijk/activiteiten en meld je aan!

Ook op andere plekken geeft Kunstkids les of leuke reeksen. Zo bijvoorbeeld ook vanaf 3 september een korte reeks voor kinderen tot 8 jaar bij Bellewite in Buiten Wittevrouwen. Kinderen van BSO Bellewite en Montessorischool BW kunnen deelnemen. Kijk voor het aanbod in het activiteitenprogramma van Bellewite, KMN Kind en CO of mail kunstkids@nicolors.nl